romaneste | english

Gradinita Particulara Pinocchio Suceava

COMPETENTA, INTEGRITATE SI DEVOTAMENT PENTRU COPII:

Acestea sint valorile care au facut din Gradinita Particulara "Pinocchio" Suceava partenerul ideal pentru parintii carora le pasa de viitorul copiilor lor.Raspundem cu profesionalism exigentelor impuse de actul educational si sintem pregatiti sa facem fata cerintelor dintre cele mai moderne.
 

NOU !

Proiectul cu care Gradinita Particulara"Pinocchio" vine in intimpinarea parintilor care vor sa rasufle putin mai linistiti in timpul vacantelor se numeste "Home Alone" si consta in pensiune completa plus act educational si recreativ ... Detalii

Despre noi

GRADINITA PARTICULARA PINOCCHIO a aparut ca o solutie alternativa pentru invatamintul celor mai mici dintre suceveni. Invatamintul prescolar de stat este supra-aglomerat, ceea ce face ca o grupa care se apropie de cifra de 40 de copii sa fie instruita si supravegheata de o singura educatoare. La un calcul simplu, timpul dedicat unui singur copil abia trece de zece minute pe zi, asta in conditiile in care actul educational s-ar desfasura opt ore pe zi, fara factori perturbatori.

Daca la acestea se mai adauga si o inertie a practicilor, a mentalitatilor si a dependentei de fonduri bugetar - comunitare, imaginea clasicei gradinite de stat este aproape completa. GRADINITA PARTICULARA PINOCCHIO urmareste indeaproape programa scolara impusa de Ministerul Educatiei si Invatamintului si in plus aduce citeva activitati extracurriculare. Personalul desi tinar, este bine pregatit si reprezinta o generatie didactica cu un criteriu de valori puternic adaptat la cele mai noi tendinte ale invatamintului modern.

Motive sa ne alegeti

 

Conditii absolut deosebite: gradinita isi desfasoara activitatea intr-o vila plasata in centrul municipiului Suceava, zona aproape lipsita de trafic auto, plina de verdeata si foarte linistita. Vila are toate conditiile impuse de civilizatia moderna, toate utilitatile, centrala proprie si chiar cablu internet. Mai mult de atit, amenajarile interioare au fost facute sa corespunda normelor impuse de activitatea didactica specifica prescolarilor.

personal calificat: educatori, profesori de engleza, de dans, de computere, medic, bucatareasa, ingrijitoare, tehnicieni - iata nucleul de baza al personalului gradinitei noastre. In regim de colaborare, la acestia se alatureaza atunci cind situatia o cere invatatori, psihiatri, etc.

dotari, echipamente si mobilier de ultima generatie

Grupele de studiu sint impartite in patru categorii de virsta si sint alcatuite astfel incit sa nu se depaseasca un numar de 15 copii. Copiii beneficiaza de mic dejun, gustare, prinz compus din doua feluri de mincare plus desert si o noua gustare dupa somnul de amiaza. Supravegherea este asigurata non-stop, transport asigurat pentru cei care solicita optional acest serviciu.


home | despre noi | activitati | copiii nostri | tarife | formular inscriere | contact
© Copyright Intempora 2004